За нас

Ресторант "Копчето"

 

Привлечени от оригиналните изображения на Салвадор Дали по стъклата, и огромното копче с игла върху сградата - един от символите на града, няма как да не влезете да разгледате ресторант Копчето Пловдив.

Той е организиран в две зали – оранжева и лилава. Интериорът е решен в модерен стил, който освен красивата визия създава усещането за уникален уют и спокойствие.Всички посетители, дошли да видят новата обстановка на влизане се изненадват от стила, а на излизане, че все по-рядко се срещат места, където и храната,и обслужването да са на ниво.

В момента предлагаме на нашите клиенти винена листа с възможност за избор от вина от известни лозаро-винарски райони в България, както и от чужбина.

Наред с това, предлагаме ястия в унисон с избраното вино, които славят ресторанта ни като място, където се готви наистина вкусно. Нашите майстори-готвачи са амбициозни специалисти, известни с креативността и въображението при приготвяне и аранжиране на ястията и специалитетите. Изпълнени са всички норми и изисквания на контролните органи, като целта ни е да гарантираме здравето на клиентите.

Залата на нашия ресторант е напълно климатизирана, разполагаме с камина, музикално озвучаване, 4 LED телевизорa.

Съветваме всеки, който минава по бул. Васил Априлов, да спре на №7 и да разгледа ресторант “Копчето” или хотел "Алианс" не само за да вземе идеи за нестандартен интериорен дизайн, но и да направи личния си празник, тържество или сватба в тази оригинална обстановка.

забележка:ресторантът не работи в неделя.